Mikäli otat Thunderbird ohjelmistoa käyttöön ensimmäistä kertaa voit siirty suoraan kohtaan #3.

Muissa tapauksissa aloita kohdasta #1

1. Klikkaa sähköpostilistaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings

2. Valitse asetukset sivulta "Account actions" painikkeen alta "Add Mail Account"

3. Täytä lomakkeelle kaikki pyydetyt arvot ja klikkaa sen jälkeen "Configure manually"

4. Lomake laajenee alemmas. Täytä kaikki pyydetyt arvot oheisen kuvan mukaisesti.

Huom. Username kohtaan tulee sähköpostiosoitteesi kokonaisuudessaan.

5. Klikkaa "Done" jonka jälkeen sähköpostitili on lisätty onnistuneesti. Tämän jälkeen voit valita "Finish".