Mikäli otat Outlookkia käyttöön ensimmäistä kertaa voit aloittaa suoraan kohdasta #3

Mikäli Outlookissa on asetettuna jo yksi tai useampi sähköpostitili, tulee sinun aloittaa kohdasta #1

1. Valitse "Tiedosto" Outlookin vasemmasta yläreunasta

2. Valitse "Lisää tili"  Tiedosto välilehdellä.

3. Outlookin ensimmäisen käynnistyksessä tai valittuasi "lisää tili" aukeaa eteesi ikkuna jossa kysytään sähköpostiosoitettasi.

Täytä osoitteesi sille kuuluvaan kohtaan ja valitse "lisäasetukset" ja "Anna minun  määrittää tilini manuaalisesti"

Tämän jälkeen paina "Yhdistä"

4. Seuraavalla sivulla valitse tilisi tyypiksi "IMAP"

5. Täytä aukeava sivu oheisen kuvan mukaisesti ja valitse "Seuraava"

6. Täytä tilisi salasana ja valitse "Yhdistä"

7. IMAP tili on lisätty onnistuneesti Outlookkiin. Voit valita "valmis" mikäli et halua lisätä useita sähköpostilaatikoita kerralla.